Condicions de reserva, pagament, cancel·lació i devolució

TARIFA WEB I TARIFA PROMOCIONAL

El pagament de l'estada es efectuarà segons les condicions indicades per a cada tarifa i temporada en el moment de fer la reserva, i la resta es pagarà a l'arribada a l'hotel.

Condicions de cancel·lació i modificació

- Cancel·lació gratuïta fins a 3 dies abans de l'arribada. En cas de cancel·lar la reserva amb menys de 3 dies abans de l'arribada, no es retornarà el dipòsit.

- Cancel·lacions amb menys de 3 dies abans de l'arribada prevista o No Shows: Amb motiu justificat, es guardarà el pagament fet per la mateixa temporada o es retornarà. Sense motiu justificat: es perdrà el pagament.

Sortides anticipades o modificacions ja a l'hotel: Un cop realitzat el check-in a l'hotel, es cobrarà l'estada total, sense opció de reemborsament.

- En casos justificats, es podrà guardar l'import de l'estada no gaudida per a una propera reserva durant ELS sis mesos següents.

- En cas de modificació, qualsevol diferència tarifària entre l'estada original i la nova anirà a càrrec del client. Si la nova estada és més econòmica que l'original, no es podrà optar a cap reemborsament de la diferència.

TARIFA NO REEMBORSABLE

Condicions de cancel·lació i modificació

Tarifa amb descompte que requereix un dipòsit del 100% del total de la reserva.
El prepagament de reserves amb tarifa no reemborsable no es retornarà en cap cas.

- Fins a 16 dies abans de l'arribada, l'estada es podrà modificar o cancel·lar.

- En cas de cancel·lació, l'import no es retornarà i es guardarà com a dipòsit per fer una nova reserva durant ELS sis mesos següents.

- Qualsevol diferència tarifària en cas de modificació anirà a càrrec del client. Si la nova estada és més econòmica, no es podrà optar a cap reemborsament de la diferència.

- A partir de 15 dies abans de l'arribada i per a tota estada ja iniciada, no es podrà modificar ni cancel·lar.

CONDICIONS DE L'HOTEL

- El check-in és a partir de les 15:00 h. El check-out és a les 11:00 h.

- Per a entrades fora de l'horari especificat, consultar sistema i condicions.

- Cal la presentació del DNI o passaport de totes les persones que s'allotgin.

- Nens: Es consideren nadons de 0 i 1 any, i nens de 2 a 12 anys. Tots els nadons i nens han d'estar inclosos en la capacitat total de l'habitació reservada.

- Les peticions del client a l'apartat de peticions especials de la reserva no estan confirmades fins que no es rebi un correu electrònic des de l'HOTEL amb aquesta confirmació.

- Les fotos de les habitacions mostrades a la web són d'habitacions concretes i no implica que l'habitació assignada sigui exactament igual.

- Si la nova reserva té un import inferior al de la reserva actual, no es reemborsarà l'excedent.

- Si la nova reserva té un import superior, s'ha de pagar la diferència.

- L'hotel no es fa responsable de la informació que pugui aparèixer en altres webs diferents de la seva oficial.

- L'HOTEL es reserva el dret de rectificar o anul·lar reserves en cas de frau o error de l'hotel, amb avís previ. En aquest cas, notificarà en un termini màxim de 48 hores l'error, donant l'alternativa al client d'ajustar-se als canvis correctes o anul·lar la reserva feta.

- S'accepten mascotes amb confirmació per escrit de l'HOTEL. Les mascotes no es poden deixar soles a l'habitació i han d'estar acompanyades en tot moment pel responsable. El client serà responsable si la mascota causa desperfectes o molèsties als altres clients.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-te continguts d'interès. Si marques la casella o contínues navegant considerem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Aceptar